Produkten har blivit tillagd i varukorgen

   040-16 30 70

Om oss Blogg Kundtjänst
  •  Brett sortiment av posters och tavlor

  • Inspiration

  • Kvalitet

  • Service

  • Trygga betalningar

Sommar rea!!

Minst 30 % på hela Vogue sortimentet fram till 31/7 

Om oss

Stormposter har ständigt utvecklats och förändrats, men har alltid haft konst och inramning i fokus. Med över 35 års erfarenhet är vi bland de mest erfarna i branschen.
Stormposter var tidigt specialiserade på inramningar med aluminiumram. Efterhand har trenderna ändrats och folk vill oftare byta stil och tavlor och bilder skall matchas med inredningen. Vi har efterhand börjat med träramar och allt eftersom bilderna kräver så kompletterar vi med utskurna passepartout-kartonger i syrafritt utförande. Vi valt att sedan fem  år tillbaka även sälja direkt till privatpersoner. Det gör vi i vår webshop på ett tryggt och enkelt sätt. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett mångfald av snygga och billiga (läs prisvärda) produkter av tavlor, posters och canvastryck. 

Vårt motto är: Erbjuda ett varierat urval av motiv till vettiga pengar. Det vi har skall inte finnas hos alla andra. Vi har inte printrar on line, som spottar ut nonsensmotiv utan vettig urskillnad på tunt papper.

Kunskapen finns i företaget och mycket kan våra kunder handla på ett enkelt sätt  i webshopen. Finns det specifika önskemål kan vi ta fram förslag på bilder och tavlor som passar ändamålet. Förutom att vi säljer till privatpersoner och återförsäljare så har vi också många inredare och arkitekter i vår kundkrets. Vi har levererat hela uppsättningar av inramade tavlor till oljeriggar, hotell, dagis, restauranger och kontorskomplex och allt däremellan. Vår inramningsstudio förtjänar ett separat kapitel eftersom hantverksskickligt utförda kvalitetsinramningar är vårt signum!  Vi arbetar med de bästa material, snabb hantverksskicklighet med erfaren känsla för motiv och vad som passar olika motiv och placering. Och dessutom på ett kostnadseffektivt sätt. Vi kan utifrån våra kunders behov, ta fram förslag på konceptbilder som passar det tema kunden önskar. Allt detta har gett oss en oersättlig erfarenhet och kunskap som idag ligger till grund för det sortiment vi noggrant och omsorgsfullt väljer ut. Standardformat är ett begrepp som inte existerar hos oss. Ramar tillverkas hantverksmässigt i det mått som bilden kräver och en passande passepartout skärs för hand därtill. På tavlornas baksida syns skillnaden. Våra konkurrenter erbjuder enkla ramar i standardformat tillverkade i Asien och fösedda med enklaste föslutning och inget dammskydd. Våra ramars baksida är dammskyddsförslutna och försedda med riktig upphängningsanordning. Vi har inte allt i vårt bildsortiment men vi har allt det som saknas hos andra handlare.
År 2000 flyttade Storm till sina nuvarande större lokaler för att kunna fortsätta utvecklas och företaget har sedan dess sett till att alltid ligga i framkant vad gäller både trender och teknik.
Stormposter AB
Stillmansgatan 9
212 25 Malmö

Organisations nr. 556187-7050

Produkter
Handla
Information
Svenska English