The product has been added to your cart

   +46 40 16 30 70

About us Blog Customer Service
Show all posts

Posts from June, 2016

Nya Ruben Ireland!

Vi har 2 nya motiv av omåtligt populära Ruben Ireland att presentera. Ruben Ireland är en engelsk konstnär som slagit igenom stort de senaste 2 åren. Fantastisk känsla för stil och mystik ger hans verk en väldigt gripande känsla. Nedan syns ett av de nya motiven, Dreamcatcher. Klicka på bilden för att se allt av Ruben Ireland, samtliga finns som båda posters/affischer och som iramade tavlor.

Nya motiv av Balazs Solti

Den ungerske självlärde konstnären och illustratören Balazs Solti har på kort tid blivit en internationellt etablerad och mycket uppskattad artist. Vi har den stora glädjen att presentera 5st rykande färska motiv. De finns både som posters och som inramade tavlor. Vår personliga favorit ibland dessa nya motiv är "Kiss Me", helt outstanding enligt oss! Klicka på just detta motiv nedan för att se alla motiv av Balazs Solti.

Coastal Living nu på stormposter.se

Sommarvärmen har verkligen slagit till ordentligt, vilket glädjer de flesta. Vi har passande därför lagt upp en ny kategori under både Posters & Affischer och Inramade Tavlor, nämligen Coastal Living. Underbara motiv från olika havs och kust miljöer. Vem skulle t.ex inte vilja lägga sig ner och koppla av i denna härliga hammocken?
Categories
Shop
Information
Svenska English